Синтетичний трос виготовлений з матеріалів найвищої якості. Це поліетилен з дуже високою молекулярною масою, що забезпечує максимальну міцність у поєднанні з мінімальною вагою:
* 10800 кг MBL (мінімальна сила розриву)
* мотузка закінчується наперстком і гачком
* найвище співвідношення міцності до ваги
* дуже хороша стійкість до стирання
* відмінна стійкість до втоми
* хороша міцність на стиск
* характеристики низької розтяжності
* обмежена термостійкість (температура плавлення 150°C)
* максимальна робоча температура 70°C
* щільність волокна 0,97 : рухливий
Низький розтяг канатів дуже корисний у випадках обмеженого простору для пересування, де можлива динамічна сила, що виникає в результаті розтягування, може бути дуже небезпечною, наприклад, для лебідок, буксирів і під час швартування суден з важким обладнанням.
Волокнисті троси HMPE особливо рекомендуються там, де низька вага та легке використання мають велике значення, а також у водному транспорті для швидкого та безпечного швартування та буксирування.
Пропоновані синтетичні канати виготовлені за технологією переплетення - 10 ниток (стандарт EN ISO 10325:2010 - тип T)
КОНСТРУКЦІЯ - трос сплетений з 10 елементів, 5 з яких переплетені за годинниковою стрілкою і 5 проти. Це захищає мотузку від скручування, що є дуже важливою перевагою під час використання. Для виготовлення троса використовується спеціальна машина, що містить 10 котушок синтетичних волокон HMPE
Гачок в комплекті: є
Мінімальне розривне зусилля: 10800 кг
Розтягнення: Макс. 3%
Коефіцієнт щільності волокна: 0,975 плаваючий
Температура плавлення: 150°C
Стійкість до стирання: дуже добра
Термостійкість: максимальна безперервна робоча температура 70°C
Хімічна стійкість: Відмінна
Вологостійкість: Відмінна
Призначення троса | Для позашляховиків |
Виробник троса | Dyneema |
Діаметр/Сила на розрив | 12 мм / 15900 кг |
Довжина троса | 25 м |
Тип троса | Синтетичний |
У комплекті з тросом | Коуш + гак |
Колір троса | Червоний |
Самовивіз:
Кур'єр:
Ми доставимо цей товар кур'єром служби доставки Нової Пошти
Цей сайт використовує cookies. Ви можете змінити налаштування cookies в своєму браузері. Дізнатись більше.